Flygtaxi

Från dörr till dörr – Enkelt och bekvämt

Vill du få allt på samma faktura, både flygresan och taxin bokad och betald på samma gång? Boka din flygtaxi hos din resebyrå. Du kan även boka direkt med vår växel och betala kontant eller med kort i bilen när du åker.

Flygtaxi är det bekväma, miljövänliga sättet att ta sig till och från flygplatsen. Istället för att betala dyrt för parkering på flygplatsen, (och under vintern sätta sig i en kall bil), så kör vi dig från dörr till dörr till ett fast pris.

Du samåker med andra resenärer som ska till och från samma flyg och område. Därmed bidrar du även till en bättre miljö. Enklare kan det inte bli.

Vi håller alltid rätt på om planet kommer i tid. Vi kommer när du landat även om planet skulle vara försena

Våra olika alternativ är

För alla alternativ gäller att bokningen sker minst 3 timmar före planets avgångstid eller senast när du åker från Arlanda (undantaget till de tidiga morgonflygen då beställningen måste vara gjord senast 20.00 kvällen före).

Man får ha med sig ett handbagage och en stor resväska per person när man åker Transfer och delad Flygtaxi. Har man vindsurfingbräda, golfbag, rollator, rullstol, djur eller flera väskor så måste man boka en egen bil.

Du kan nu själv boka din flygtaxi här.

 

Delad Flygtaxi

Vårt absolut populäraste alternativ. Du har ett fast pris, en fast hämttid och blir hämtad/lämnad på en adress du önskar.

Här har du mer komfort än i alternativet Transfer eftersom du samåker med högst två andra personer.

Flygtaxi – egen bil

Ett fast pris för hela bilen, en rekommenderad hämttid från och till den adress du väljer och Ni kan vara upp till fyra personer i bilen.

Finns även att boka som storbil med plats för upp till 7-8 personer.