Sverigetaxi Piteå - affärsresenärer

Hos Pite Taxi kan du ansöka om kundnummer eller om Sverigetaxi-kort som dessutom gäller på många andra orter i Sverige. Du får alla dina resor samlade på en faktura, enkelt och bekvämt.

Sverigetaxikort kan utformas som ett personligt kort eller engångs-biljett som du kan lämna till dina anställda/besökare när det är i behov av taxitransporter.

Sverigetaxi Piteå har eget hus vid busstorget

Vill du besöka oss personligen så finns vi centralt belägna mittemot busstationen - går inte att missa! Där kan du göra bokningar eller kanske efterfråga något du har glömt i någon taxi.

Det har blivit några flyttar under Pite Taxis 70 åriga historia. Ursprungligen så fanns vi i en liten kur nedanför nuvarande kyrkcenter. Därefter flyttade stationen till en lokal på andra sidan Sundsgatan, vid det som nu är gamla "Prix-garaget". Efter det hyrde vi in oss intill nuvarande Shell, innan den slutliga flytten till den alldeles egna lokalen på Storgatan 82 som skedde under 1985. På den tiden hade huset bara en våning. Nu har byggnaden två våningar och rymmer garage, chaufförsrum, vilorum, best-ällningscentral, administration samt utbildningslokaler.

Sverigetaxi Piteå till för dig,0911 - 80 000